4.9 C
Alexandria
marți, decembrie 6, 2022

Patru accidente rutiere în mai puțin de o oră, pe drumurile din Teleorman

Echipajele de salvare, pompierii și polițiștii au alergat, în prima parte a zilei de joi. Nu mai puțin de patru accidente rutiere s-au produs, aproape în același timp, pe drumurile din Teleorman.

Dintre acestea, două pe raza reședinței de județ – unul la intersecția străzilor a Ghica și M. Filipescu și unul la ieșire din municipiu spre București, unul pe raza localității Poroschia și un altul la Botoroaga.

Accident rutier la intersecția străzilor A. Ghica și M. Filipescu – O persoană a ajuns la spital

O persoană a ajuns la spital, joi dimineață, în urma unui accident rutier produs în Alexandria, la intersecția străzilor A. Ghica și M. Filipescu, a anunțat ISU Teleorman.

Din primele informații, este vorba despre o femeie de circa 33 de ani, cu traumatisme la nivelul membrelor, blocată în autoturism. Ea a fost scoasă rapid de pompieri și predată echipajului SMURD care, după acordarea primului ajutor calificat, a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe din Alexandria pentru îngrijiri de specialitate.

TRACTARI AUTO & TRANSPORT UTILAJE Transport oriunde în Tara 24/24 Tel 0767170735

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, fiind anunțate inițiat două victim. La locul accidentului au intervenit pompierii cu descarcerare, o mașină de stingere, o ambulanță SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță.


Cazul a rămas în atenția polițiștilor, care fac cercetări pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului rutier.


Celelalte trei evenimente rutiere nu s-au soldat cu victime, din primele informații, ci doar cu pagube materiale.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE