vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Patru accidente rutiere în mai puțin de o oră, pe drumurile din Teleorman

Echipajele de salvare, pompierii și polițiștii au alergat, în prima parte a zilei de joi. Nu mai puțin de patru accidente rutiere s-au produs, aproape în același timp, pe drumurile din Teleorman.

Dintre acestea, două pe raza reședinței de județ – unul la intersecția străzilor a Ghica și M. Filipescu și unul la ieșire din municipiu spre București, unul pe raza localității Poroschia și un altul la Botoroaga.

Accident rutier la intersecția străzilor A. Ghica și M. Filipescu – O persoană a ajuns la spital

O persoană a ajuns la spital, joi dimineață, în urma unui accident rutier produs în Alexandria, la intersecția străzilor A. Ghica și M. Filipescu, a anunțat ISU Teleorman.

Din primele informații, este vorba despre o femeie de circa 33 de ani, cu traumatisme la nivelul membrelor, blocată în autoturism. Ea a fost scoasă rapid de pompieri și predată echipajului SMURD care, după acordarea primului ajutor calificat, a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe din Alexandria pentru îngrijiri de specialitate.

TRACTARI AUTO & TRANSPORT UTILAJE Transport oriunde în Tara 24/24 Tel 0767170735

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, fiind anunțate inițiat două victim. La locul accidentului au intervenit pompierii cu descarcerare, o mașină de stingere, o ambulanță SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță.


Cazul a rămas în atenția polițiștilor, care fac cercetări pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului rutier.


Celelalte trei evenimente rutiere nu s-au soldat cu victime, din primele informații, ci doar cu pagube materiale.

topul săptămânii