4.7 C
Alexandria
luni, decembrie 5, 2022

LIVE Accident MORTAL la ieșire din localitatea Măldăeni, două victime încarcerate

Traficul rutier pe DN 6 este blocat complet, în zona localității Măldăeni, în urma unui accident rutier produs, cu puțin timp în urmă, a transmis IPJ Teleorman.

UPDATE: 14:24.Ulterior, și cea de-a cincea victimă a solicitat să meargă la spital, pentru îngrijiri medicale

UPDATE: În urma evenimentului rutier au rezultat cinci victime, dintre care una – un bărbat de 75 de ani, și-a pierdut viața.

Alte trei victime, dintre care una în stare gravă, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, iar o a cincea victimă a refuzat transportul la o unitate medicală, după ce a primit îngrijiri la fața locului.

Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

Știrea inițială: … 

Traficul rutier pe DN 6 este blocat complet, în zona localității Măldăeni, în urma unui accident rutier produs, cu puțin timp în urmă, a transmis IPJ Teleorman.

Din primele date, în evenimentul rutier sunt implicate două autoturisme, care s-au lovit frontal, în urma impactului rezultând patru victime, din care două sunt încarcerate.

La fața locului s-au deplasat pompierii din Rosiori de Vede cu o descarcerare, o mașină de stingere și o ambulanță SMURD, dar și trei echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanță.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE