joi, aprilie 18, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Declarație de presă a senatorului PNL, Eugen Pîrvulescu

În timp ce unii se fac  nu înțeleg în ceconstă mecanismul firesc de dezvoltareeconomică a unei localități, a unui județ și a unei țări, Guvernul PNL a avut curajul, într-o perioadă dificilă provocată de pandemie, de a lua decizii care nu au mai fost implementate în ultimii 30 de ani, punând accent pe revigorarea și susținerea mediul privat pentru a putea fi mai eficientmai performant și mai atractiv.

Cabinetul Orban, prin ceea ce a realizat în doar un an de zile de guvernare și prin ceea ce a prevăzuîn Programul de guvernare pentru următorii patru ani, a arătat că pune accent pe dezvoltarea și modernizarea țării prin sprijinirea antreprenorilor, prin derularea de mari investiții publiceprin atingerea ratei de absorbție a fondurilor europene, considerată ca fiind cea mai mare de la momentul aderării la UE până în prezent, cât și prin reducerea birocrației din sistemul public, digitalizare, simplificarea procedurilor a fondurilor europene și prin descentralizarea acestora, în beneficiul administrațiilor locale.

De acum avem șansa să fructificăm oportunitatea de a dezvolta și moderniza România cu fondurile europene negociate și obținute cu succes, pentru țara noastră, de președintele Iohannis, într-o sumă record de 80 miliarde euro.

Ce înseamnă pentru noi, teleormănenii, această finanțare europeană fără precedent, alocată României? Înseamnă șansa și oportunitatea de a putea dezvolta județul Teleorman, de a putea crește natural și avantajos veniturile fiecărui locuitordar nu prin măsuri populiste ineficiente și scumpe, pe care să le deconteze și generațiile viitoare, ci prin investiții.

Ceea ce construim astăzi este pentru un viitor stabil și bun, iar Guvernul PNL a arătat că știe, vrea și poate face modernizarea României.

Mai mult decât atât, județul Teleorman are, în totalitate, susținerea Guvernului Orban, atât în ceea ce privește proiectele de infrastructură și de dezvoltare locală, cât și în crearea unui mediu de afaceri atractiv și propice care să poată oferi locuri de muncă plătite decent și în județul nostru.

Avem șansa și oportunitatea de a dezvolta județul Teleorman, pe care nu o putem rata! Este pentru binele și viitorul teleormănenilor.

Președinte PNL Teleorman, senator Eugen Pîrvulescu

 La comanda PNL Teleorman. Cod mandatar financiar 11200025

topul săptămânii