joi, aprilie 18, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Declarație de presă – PNL Teleorman

În vederea clarificării intențiilor de majorare a tarifului actual la colectarea și transportul deșeurilor menajere, în Teleorman, a fost studiat Caietul de sarcini, transmis la toate primăriile din județ, de către directorul executiv al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară – Managementul Deșeurilor Teleorman, Bogdan Ciobanu, și președintele A.D.I. Teleorman, Florin Piper (încă vicepreședinte al Consiliului județean Teleorman).

Astfel, s-au confirmat, cu stupefacție și îngrijorare, intențiile clare de majorare a prețurilor pentru colectarea și transportului deșeurilor menajere, la persoane fizice, potrivit Caietului de sarcini la care se face referire.

Pentru a elimina orice dubiu, în acest sens, prin atașarea  documentelor în original din Caietul de sarcini, se confirmă ceea ce am semnalat public, deja, și-anume faptul că se dorește majorarea grosolană a tarifelor actuale, chiar și cu peste 100 %.

  • După consultarea documentelor transmise se poate constata că tariful actual lunar, per persoană fizică, în mediul rural, este de 4,18 lei, iar după majorarea cu peste 100%, acesta va fi de 8,15 lei, lunar, de persoană.
  • În mediul urban, tariful actual este de 8,36 lei, iar după majorare acesta va ajunge la suma de 11.86 lei, rezultând o mărire a prețului practicat în prezent, cu 60 la sută.

Președinte al PNL Teleorman, senator Eugen Pîrvulescu

topul săptămânii