joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Ordin de protecţie provizoriu pentru un bărbat din Scrioaştea. Omul este acuzat că şi-ar fi lovit soţia

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Dobroteşti au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie şi efectuează cercetări în cazul unui bărbat din comuna Scrioaştea, care şi-ar fi agresat fizic soţia.


La data de 26 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Dobroteşti au fost sesizaţi prin apel la numărul unic de urgenţă 112 despre faptul că o femeie în vârstă de 38 de ani din comuna Scrioaştea ar fi fost agresată fizic de către soţul ei, un bărbat în vârstă de 41 de ani, cu care se află în proces de divorţ.

Victimei i-au fost aduse la cunoştinţă prevederile Legii 217/2003 pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie şi a fost completat formularul de evaluare a riscului, rezultatul obţinut indicând faptul că există risc iminent, motiv pentru care poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluţie prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Roşiori de Vede.

topul săptămânii