miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Deficit major de magistraţi, în instanţele din Teleorman.

Probleme de personal, în instanţele de judecată din judeţul Teleorman. Potrivit anunţului publicat pe pagina oficială a Tribunalului Teleorman, în instituţia mai sus amintită, dar şi la Judecătoriile din Alexandria, Roşiorii de Vede, Turnu Măgurele şi Videle sunt 15 posturi vacante de magistraţi.

În document se mai arată că, pentru buna funcţionare a actului de justiţie, Tribunalul Teleorman are nevoie urgentă de 10 judecători, iar din organigrama instanţelor din Roşiori, Alexandria și Videle lipsește câte un magistrat.

Probleme sunt şi la Judecătoria din Turnu Măgurele. Aici, ar fi nevoie de doi judecători. Singura instanță din județ cu organigrama completă este Judecătoria din Zimnicea.

Conform anunțului, la Tribunalul Teleorman mai este nevoie si de grefier cu studii superioare, un altul cu studii medii, un grefier arhivar și un muncitor.

Reamintim că, anul trecut, mai mulți magistraţi de la Tribunalul Teleorman – Secţia Conflicte de Muncă, Asigurări Sociale, Contencios Administrativ şi Fiscal- au fost eliberaţi din funcţie, prin pensionare.

topul săptămânii