joi, aprilie 18, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Două angajate ale Centrului pentru persoane vârstnice din Talpa, infectate cu CORONAVIRUS.

“În urma testelor recoltate de către Direcția de Sănătate Publică Teleorman de la pacienții și personalul de la căminele de bătrâni din județ, în perioada 21-22 mai a.c., au fost confirmate două persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2.

Este vorba de două angajate (personal auxiliar) ale unui centru rezidențial pentru persoane vârstnice dependente din comuna Talpa. Toate celelalte teste efectuate, inclusiv la beneficiarii centrului, au avut rezultate negative. Menționăm că, în urma deciziei conducerii DSP Teleorman, pacienții și personalul din căminele de bătrâni vor fi testate la un interval de 14 zile”, se arată într-un comunicat de presă al CJSU Teleorman.

Conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Teleorman (CJCCI), 86 de persoane erau cazate în centrele de carantină de pe raza județului iar 771 de cetățeni sunt în autoizolare la domiciliu. Potrivit Direcției de Sănătate Publică Teleorman, de la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului, au fost efectuate 1351 teste COVID-19, dintre care 631 în laboratorul coordonat de DSP Teleorman.

CJSU Teleorman reamintește cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.

topul săptămânii