34.3 C
Alexandria
sâmbătă, iulie 2, 2022

Deputatul PNL de Teleorman, Costel Barbu votează bugetul pe 2021 în forma transmisă de Guvernul Florin Cîțu.

Deputatul PNL de Teleorman, Costel Barbu votează bugetul pe 2021 în forma transmisă de Guvernul Florin Cîțu.

Potrivit teleormăneanului, bugetul pe 2021 este un buget al investițiilor, un buget care va asigura redresarea economiei naționale în urma pandemiei și continuarea programului de investiții publice masive, demarat, încă de anul trecut, de Guvernul PNL.

”Prin proiectul de buget pe anul 2021, cheltuielile de investiții sunt preconizate la 61,4 miliarde de lei, reprezentând aproximativ 5,5% in PIB, mai mari cu 8,3 miliarde de lei față de anul 2020, când guvernul liberal, în ciuda crizei sanitare și a crizei economice, a alocat pentru investiții cu 9,5 de miliarde de lei mai mult decât guvernele PSD în 2019.

Viziunea liberală de anul trecut a oferit României șansa evitării recesiunii tehnice, cu o contracție economică de doar 3,9% față de media europeană de 4,8%, Guvernul Orban fiind singurul guvern din UE care a crescut volumul investițiilor într-un an în care pandemia a paralizat, practic, economii mult mai dezvoltate, și nu a impus un nou lockdown economic în toamnă, așa cum s-a întâmplat în alte țări.

Continuând cu aceeași viziune vom respecta toate înțelegerile pe care România le are cu partenerii săi din Uniunea Europeană, vom reuși echilibrarea graduală a bugetului, astfel încât, să scădem deficitul sub procentul de 3% din PIB, conform tratatului Uniunii Europene, într-un orizont de timp rezonabil, și vom pune bazele relansării economice sustenabile”, spune deputatul PNL, Costel Barbu.

Potrivit acestuia, orice intervenție pe construcția lui, ar afecta grav tot angrenajul care pune în mișcare motoarele de dezvoltare economică: investiții, creșterea absorbției de fonduri europene și susținerea dezvoltării mediului privat.

”Cred că a fost timp suficient pentru depunerea unor propuneri de îmbunătățire a lui. Acum, suntem în linie dreaptă pentru adoptarea lui în Parlamentul României și el va fi susținut în forma transmisă de Guvern”, mai spune Barbu.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE