joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

7 bărbaţi din Teleorman au fost reţinuţi pentru furt calificat

Polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Zimnicea au reținut șapte bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 30 de ani, domiciliați în județul Teleorman, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 21.02.2021, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras un vițel și șase oi dintr-o anexă gospodărească, proprietatea unui bărbat de 61 de ani, domiciliat în comuna Bujoru.

Fiind în continuarea cercetărilor, la data de 25.02.2021, polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Zimnicea au efectuat 11 percheziții domiciliare pe raza județelor Teleorman și Giurgiu, fiind identificați prezumtivii autori ai furtului comis în noaptea de 20/21.02.2021, totodată fiind identificate mai multe ovine care fac obiectul a două dosare penale și o drujbă sustrasă de la domiciliul unui bărbat din comuna Bujoru. Animalele și drujba au fost restituite persoanelor vătămate.Față de bărbați a fost dispusă măsura reținerii, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea.

La activități au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Teleorman și jandarmi din cadrul I.J.J. Teleorman.

topul săptămânii