marți, februarie 20, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Taximetist din Alexandria, picat la mijloc intr-un conflict,lovit cu cazmaua. Masina i-a fost vandalizata.

- Advertisement -

A fost desfasurare de forte in urma cu putine momente in Alexandria.

Un taximetrist din Alexandria a fost agresat, iar masina i-a fost vandalizata. A apucat sa-si alerteze colegii, care au inconjurat presupusii agresori fix in fata blocului lor, cand incercau sa plece.

Totul a pornit dupa ce taximetristul a acceptat o cursa spre Viisoara, in masina i s-au urcat doi tineri din Alexandria, bauti, care s-au hotarat sa isi ia inapoi nevasta unuia dintre ei, care ar fi fugit de acasa cu copilul in Viisoara.

Acolo a pornit un adevarat scandal, pentru ca persoanele cu care femeia erau tot sub influenta alcoolului in urma caruia taximetristul s-a ales cu lovituri de cazma, pentru ca cele doua grupuri s-au agresat reciproc cu ce le-a venit la mana: lopeti, cazmale, si alte acareturi,iar masina i-a fost vandalizata, apoi a fost fortat sa porneasca in cursa cu cei trei ocupanti, barbatii si fosta nevasta a unuia, inapoi spre Alexandria.

Taximetristul a apucat sa dea un sms unui coleg spunadu-i ca afost agresat, apoi, cand s-a apropiat de Alexandria, a pornit statia pe care a lasat-o deschisa, in care ceilalti taximetristi auzeau scandalul din masina.

Insa pe undele radio s-au auzit si detalii importante cu privire la destinatia taximetrului. Colegii s-au mobilizat si au reusit sa blocheze taxiul chiar in fata blocului unde cei care credeau ca sunt agresorii incercau sa se ascunda, iar un taximetrist a alertat fortele de ordine prin intermediul 112, care au ajuns la fata locului inainte ca situatia sa degenereze si mai mult.

Jandarmi si politisti au impanzit zona chiar inainte ca lucrurile sa ia o turnura si mai urata, mai ales ca presupusii agresori, aflati in inferioritate numerica, devenisera si mai recalcitranti, inclusiv fata de fortele de ordine, care cu greu i-au incatusat si dus la politie, unde cercetarile sunt in plina desfasurare in vederea lamuririi intregii situatii.

topul săptămânii