7.4 C
Alexandria
vineri, decembrie 9, 2022

Dispariție misterioasă la Plosca: un bărbat din Peretu e de negăsit

Bărbatul dispărut la Plosca a sunat seara trecută la 112 să sesizeze un furt de fier vechi de la societatea la care lucrează drept paznic.

Informația a fost confirmată de reprezentanții IPJ Teleorman, care au precizat că bărbatul a apelat numărul unic de urgență 112, seara trecută, în jurul orei 18.00, însă sesizarea sa nu s-a confirmat.

Bărbatul este din Peretu, iar naveta spre serviciu, balastiera de la Plosca, o făcea pe jos. Azi dimineață, acesta nu a fost găsit la locul de muncă de către paznicul care ar fi trebuit să-l schimbe, dar nici acasă nu a ajuns.

Cum au trecut orele și nici urmă de om, familia a sesizat dispariția acestuia la postul de poliție din localitate. Autoritățile au început căutările cu mai bine de două ore în urmă, însă fără rezultat.

Potrivit unor martori de la fața locului, câinele de urmă ar fi ajuns până la fântâna unde s-a crezut inițial că ar fi putut să cadă bărbatul, însă salvatorii n-au găsit nici urmă de acesta în interiorul fântânii.

Căutările au fost extinse la un canal care se află la aproximativ 20 de metri de fântână.

Cu puțin timp în urmă, reprezentanții ISU Teleorman au anunțat că au încetat căutările persoanei dispărute, iar cazul a rămas în atenția poliției, pentru cercetări.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE