marți, februarie 20, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Dosar penal pentru un șofer din Brânceni prins băut la volan

Polițiștii teleormăneni acționează în permanență pe raza întregului județ pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, precum și pentru respectarea restricțiilor de circulație a persoanelor în afara locuinței, stabilite prin ordonanțele militare în scopul prevenirii răspândirii noului coronavirus.

Astfel, joi, 23 aprilie, la nivelul municipiului Alexandria și zonei arondate, echipajele mixte, formate din polițiști, jandarmi și militari M.Ap.N, au verificat în trafic peste 140 de autovehicule și au legitimat nu mai puțin de 250 de persoane.

În contextul prezentat a fost depistată o persoană care nu a respectat măsura izolării la domiciliu, aceasta fiind plasată în carantină instituționalizată și sancționată conform OM nr.2/2020.

De asemenea, un bărbat din comuna Brânceni a fost depistat conducând un autoturism pe raza localității de domiciliu, deși ar fi consumat băuturi alcoolice, rezultatul testării cu aparatul etilotest indicând o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 8.000 de lei, dintre care două pentru nerespectarea normelor privind circulația rutieră.

topul săptămânii