marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Ultima Oră | Femeie căzută într-un bazin din Dracea, a decedat

O femeie în vârstă de 40 de ani a căzut, cu puțin timp în urmă, într-un bazin din localitatea Dracea, transmite ISU Teleorman.

UPDATE: În ciuda eforturilor depuse de echipajele sosite la fața locului, femeia de 40 de ani, din Dracea, nu a putut fi salvată.

“La ora 17.15 manevrele de resuscitare s-au încheiat, fără rezultat, echipajul medical SAJ declarând decesul. Cazul a rămas în atenția poliției pentru cercetări”, transmite ISU Teleorman.

Potrivit unor surse, se pare că femeia este fiica unui fost primar din localitate, iar bazinul în care a căzut era în curtea casei în care aceasta locuia.

 

Autorităție au fost alertate, joi după amiază, despre faptul că o femeie a căzut într-un bazin din localitatea Dracea. La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Turnu Măgurele și Alexandria, cu o descarcerare și o ambulanță SMURD, Serviciul de Ambulanță cu un echipaj de salvare, dar și containerul multirisc.

Salvatorii au reușit să o scoată pe femeie din bazin, însă aceasta a intrat în stop cardiorespirator. Manevrele de resuscitare aplicate au fost, însă, fără rezultat.

Potrivit sursei citate, la fața locului s-au deplasat pompierii militari din  cadrul Detașamentului Turnu Măgurele și Alexandria, cu o descarcerare și o ambulanță SMURD, Serviciul de Ambulanță cu un echipaj de salvare, dar și containerul multirisc.

Salvatorii au reușit să o scoată pe femeie din bazin, însă aceasta a intrat în stop cardio-respirator, iar în aceste momente echipajele de salvare aplică manevrele de resuscitare.

 

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii