24.9 C
Alexandria
luni, iulie 4, 2022

Ultima Oră | Femeie căzută într-un bazin din Dracea, a decedat

O femeie în vârstă de 40 de ani a căzut, cu puțin timp în urmă, într-un bazin din localitatea Dracea, transmite ISU Teleorman.

UPDATE: În ciuda eforturilor depuse de echipajele sosite la fața locului, femeia de 40 de ani, din Dracea, nu a putut fi salvată.

“La ora 17.15 manevrele de resuscitare s-au încheiat, fără rezultat, echipajul medical SAJ declarând decesul. Cazul a rămas în atenția poliției pentru cercetări”, transmite ISU Teleorman.

Potrivit unor surse, se pare că femeia este fiica unui fost primar din localitate, iar bazinul în care a căzut era în curtea casei în care aceasta locuia.

 

Autorităție au fost alertate, joi după amiază, despre faptul că o femeie a căzut într-un bazin din localitatea Dracea. La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Turnu Măgurele și Alexandria, cu o descarcerare și o ambulanță SMURD, Serviciul de Ambulanță cu un echipaj de salvare, dar și containerul multirisc.

Salvatorii au reușit să o scoată pe femeie din bazin, însă aceasta a intrat în stop cardiorespirator. Manevrele de resuscitare aplicate au fost, însă, fără rezultat.

Potrivit sursei citate, la fața locului s-au deplasat pompierii militari din  cadrul Detașamentului Turnu Măgurele și Alexandria, cu o descarcerare și o ambulanță SMURD, Serviciul de Ambulanță cu un echipaj de salvare, dar și containerul multirisc.

Salvatorii au reușit să o scoată pe femeie din bazin, însă aceasta a intrat în stop cardio-respirator, iar în aceste momente echipajele de salvare aplică manevrele de resuscitare.

 

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE