17.4 C
Alexandria
luni, octombrie 2, 2023

Ultima Oră | Femeie căzută într-un bazin din Dracea, a decedat

O femeie în vârstă de 40 de ani a căzut, cu puțin timp în urmă, într-un bazin din localitatea Dracea, transmite ISU Teleorman.

UPDATE: În ciuda eforturilor depuse de echipajele sosite la fața locului, femeia de 40 de ani, din Dracea, nu a putut fi salvată.

“La ora 17.15 manevrele de resuscitare s-au încheiat, fără rezultat, echipajul medical SAJ declarând decesul. Cazul a rămas în atenția poliției pentru cercetări”, transmite ISU Teleorman.

Potrivit unor surse, se pare că femeia este fiica unui fost primar din localitate, iar bazinul în care a căzut era în curtea casei în care aceasta locuia.

 

Autorităție au fost alertate, joi după amiază, despre faptul că o femeie a căzut într-un bazin din localitatea Dracea. La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Turnu Măgurele și Alexandria, cu o descarcerare și o ambulanță SMURD, Serviciul de Ambulanță cu un echipaj de salvare, dar și containerul multirisc.

Salvatorii au reușit să o scoată pe femeie din bazin, însă aceasta a intrat în stop cardiorespirator. Manevrele de resuscitare aplicate au fost, însă, fără rezultat.

Potrivit sursei citate, la fața locului s-au deplasat pompierii militari din  cadrul Detașamentului Turnu Măgurele și Alexandria, cu o descarcerare și o ambulanță SMURD, Serviciul de Ambulanță cu un echipaj de salvare, dar și containerul multirisc.

Salvatorii au reușit să o scoată pe femeie din bazin, însă aceasta a intrat în stop cardio-respirator, iar în aceste momente echipajele de salvare aplică manevrele de resuscitare.

 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE