0.6 C
Alexandria
marți, ianuarie 31, 2023

Doctor de familie, arestat preventiv după ce ar fi molestat o fetiță de 11 ani

Un doctor de familie din Ștorobăneasa, care are cabinet medical la Beiu, a fost arestat preventiv și își va petrece următoarea lună de zile în spatele gratiilor, după ce ar fi molestat o fetiță de 11 ani.

Potrivit primelor informații, se pare că fetița, împreună cu alți doi băieți de vârste apropiate, se întorceau de la școală, moment în care au fost abordați de bărbat. Acesta le-ar fi propus să mai stea de vorba cu el, dar copiii au refuzat motivând că nu mai au baterie la telefoane.

Doctorul le-ar fi propus să încarce device-urile la el acasă, însă copiii au refuzat, așa că bărbatul a trecut la planul B, și anume le-a dat băieților 50 de lei pentru a merge la mazagin să-și cumpere câte ceva.

Fetița a rămas cu bărbatul, iar bățeii au plecat spre magazin, unde au povestit de unde au banii și cum le-au fost dați. Vânzătorul de la magazin, după ce a auzit povestea, i-a luat pe cei doi băieți și au mers imediat la casa bărbatului, unde l-au surprins pe doctor că o molesta pe fetiță.

Vânzătorul de la magazin a sunat la poliție, iar în urma cercetărilor doctorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit martorilor, se pare că doctorul de familie locuia doar cu mama acestuia, care ar fi imobilizată la pat.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE