joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

MAFIA de la Alexandria face un pas înapoi: Piscina ilegală construită în Pădurea Vedea trebuie DĂRÂMATĂ!

Piscina ilegală construită fără nicio formă legală în Pădurea Vedea din Alexandria, pe fond forestier, trebuie dărâmată. Asta a constatat și Poliția Locală Alexandria, după îndelungi tergiversări.

„Hai că se face lumină în sat! S-a trezit conducerea primăriei că “cineva a furat pădurea orașului”! (cam târziu).

După ani buni în care au închis cu complicitate ochii la ciopârțirea pădurii și la construcțiile ilegale care apăreau chiar în fondul forestier, pe proprietatea orașului, acum s-au trezit! După zecile de demersuri pe care le-am făcut pentru eliberarea pădurii, am primit și răspunsul lor vinovat.

Las mai jos răspunsul pe care l-am primit de la Direcția Poliția Locală Alexandria:

“Au efectuat verificări la adresa mentionată, luând măsurile legale in consecintă. Pentru lucrările de constructii executate fară autorizatie de construire a fost aplicată sanctiune contraventională, dispunându-se măsuri de intrare in legalitate sau desfiintarea lucrărilor neautorizate si aducerea terenului la starea initială.

Dacă după expirarea termenului in care contravenientul este obligat să îndeplinească măsurile dispuse, acesta nu s-a conformat, se vor lua masuri legale in consecintă, respectiv va fi demarată procedura de desfiintare a constructiilor edificate fară forme legale pe domeniul public sau privat de interes local al Municipiului Alexandria, conform prevederilor art. 33 din Legea nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții.

”Jos labele de pe pădurea orașului! Rușine actualei conduceri a primăriei!

O să analizez cartea funciară și voi veni cu alte elemente în acest caz plin de complicități. Vai de cei ce semnează!

Sunt curios cum funcționează o locație de genul ăsta, dar fără autorizații.

Ce au păzit instituțiile statului ? Ce curaj au avut cei de la ISU sau de la DSP”, a transmis consilierul local Gabriel Bulumac.

topul săptămânii