vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Scene șocante la Liceul Agricol din Alexandria. Elev de 17 ani, înjunghiat cu un briceag în piept

Un tânăr de 18 ani, elev la Liceul Nicolae Bălcescu din Alexandria, a fost reținut de oamenii legii după ce a înțepat un coleg de liceu cu un briceag. În urma altercației petrecute, joi, chiar în incinta instituției de învățământ, victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit IPJ Teleorman, “Poliția Municipiului Alexandria a fost sesizată prin Sistemul Național Unic pentru Apeluluri de Urgență 112, cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost înțepat de către un alt tânăr într-o unitate școlară de pe raza municipiului Alexandria”.

Polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară s-au deplasat la fața locului, unde, în urma cercetărilor, au stabilit că un tânăr de 18 ani, pe fondul unui conflict mai vechi, a înțepat cu un obiect tăietor-înțepător un alt tânăr de 17 ani, de la aceeași unitate de învățământ.

În urma altercației, tânărul de 17 ani a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri, în timp ce față de agresor s-a dispus luarea măsurii reținerii pentru 24 de ore.

Tânărul de 18 ani a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, transmite IPJ Teleorman.

topul săptămânii