17 C
Alexandria
joi, octombrie 6, 2022

Scene șocante la Liceul Agricol din Alexandria. Elev de 17 ani, înjunghiat cu un briceag în piept

Un tânăr de 18 ani, elev la Liceul Nicolae Bălcescu din Alexandria, a fost reținut de oamenii legii după ce a înțepat un coleg de liceu cu un briceag. În urma altercației petrecute, joi, chiar în incinta instituției de învățământ, victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit IPJ Teleorman, “Poliția Municipiului Alexandria a fost sesizată prin Sistemul Național Unic pentru Apeluluri de Urgență 112, cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost înțepat de către un alt tânăr într-o unitate școlară de pe raza municipiului Alexandria”.

Polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară s-au deplasat la fața locului, unde, în urma cercetărilor, au stabilit că un tânăr de 18 ani, pe fondul unui conflict mai vechi, a înțepat cu un obiect tăietor-înțepător un alt tânăr de 17 ani, de la aceeași unitate de învățământ.

În urma altercației, tânărul de 17 ani a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri, în timp ce față de agresor s-a dispus luarea măsurii reținerii pentru 24 de ore.

Tânărul de 18 ani a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, transmite IPJ Teleorman.

Te-ar putea interesa și:

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE