sâmbătă, mai 18, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Doi bărbaţi din Uda-Clocociov, arestaţi după ce au furat 900 de litri de motorină din rezervorul unui TIR

Doi bărbaţi de 31 de ani, din Uda-Clocociov, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, după ce au furat 900 de litri de motorină din rezervorul unui TIR parcat în comuna Deveselu, TIR ce aparţinea unui cetăţean ceh. Potrivit Poliției Olt, la locuinţele celor doi au avut loc percheziţii în urma cărora a fost găsită cantitatea de 200 de litri de motorină.

“La data de 8 iunie 2023, în jurul orei 09:00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras motorină din rezervorul unui tir ce se afla parcat în comuna Deveselu, judeţul Olt. La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Deveselu, care, din primele verificări, a stabilit faptul că, în noaptea de 7/8 iunie 2023, persoane necunoscute ar fi sustras aproximativ 900 de litri de motorină din rezervorul unui tir ce se afla parcat în comuna Deveselu, judeţul Olt şi care aparţinea unui cetăţean ceh”, a anunţat Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

Potrtivit sursei citate, în urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că suspecţi de comiterea faptei sunt doi bărbaţi de 31 de ani, ambii din Uda-Clocociov, judeţul Teleorman, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Cei doi au fost prezentaţi Judecătoriei Caracal care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

topul săptămânii