joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Doi candidați, de la Bălcescu și Pedagogic, prinși încercând să copieze la a treia probă a examenului de Bacalaureat

Patru absolvenți de liceu, care s-au înscris pentru a susține Bacalaureatul în acest an, au fost eliminați din examen pentru tentativă de fraudă.

La primele două probe au fost eliminați doi candidați, câte unul la fiecare, potrivit unor surse amândoi de la centre de examen din Videle.

A treia probă a examenului, cea de miercuri, s-a soldat cu doi eliminați, din Alexandria de această dată. Este vorba, din primele date, de doi candidați de la Colegiul Național Mircea Scarlat și Nicolae Bălcescu, care au încercat să copieze prin utilizarea unor mijloace audio-video.

Și, dacă le-a trecut prin minte că ar putea să fraudeze examenul, pentru a obține note bune fără să învețe, nu s-au gândit și la cum pot face acest lucru fără să dea de gândit.

Așa că profesorii supraveghetori surprinși să vadă că cei doi erau cam prea gros îmbrăcați pentru vremea caniculară de afară.

Prin urmare, au trecut la niște minime verificări, în urma cărora au avut surpriza să constate că cei doi candidați erau „dotați” cu tehnică de copiat.

Cei patru candidați eliminați din examen nu vor mai avea dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

topul săptămânii