19.4 C
Alexandria
miercuri, iulie 6, 2022

Șoferul bulgar care a provocat moartea a cinci persoane a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Șoferul bulgar care a adormit la volan și a provocat moartea a cinci persoane, în urma prezentării la Parchetul de pe langă Judecătoria Videle, a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Tânărul care conducea microbuzul morții și a adormit la volan, duminică spre luni, în jurul orei 2.00, a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Reamintim că în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2.00, un microbuz în care se aflau opt cetățeni bulgari a izbit frontal un TIR, după ce șoferul, un tânăr de 20 de ani, a adormit la volan.

Tragedia a avut loc pe DE 70, supranumit și „drumul morții”, între localitățile Văceni și Drăgănești Vlașca.A fost un adevărat carnagiu pe șosea, în urma impactului.

Trei pasageri au murit pe loc, alți doi au murit la scurt timp, unul în ambulanță, în drum spre spital, altul în sala de operație. Încă doi pasageri au fost răniți grav.

Singurul care a scăpat cu leziuni ușoare a fost șoferul care a adormit.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE