joi, mai 2, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Doi minori înjunghiați în urma unei altercații la Orbeasca. Ambii au ajuns la spital

Doi minori au fost înjunghiați în cursul nopți la Orbeasca în urma unei altercații. Scandalul s-a lăsat cu lovituri de cuțit, iar minorii, în vârsta de 15 ani si 17 ani, au ajuns la spital.

Doi tineri de 15 și 17 ani, din Orbeasca de Jos, au ajuns la spital, vineri seară, după ce au fost înjunghiați de un alt tânăr din aceeași localitate, minor și acesta. Din primele informații, se pare că unui dintre cei doi tineri, care sunt și verișori, are o soră care ar fi avut o relație cu agresorul, lucru cu care cei doi nu ar fi fost de acord, iar acesta ar fi fost motivul altercației ce ar fi izbucnit între cei trei băieți, vineri seară, în fața școlii din localitate.

Din scandal, cei doi au ieșit șifonați bine, fiind nevoie de transportul acestora la spital. Mai mult, se pare că unul dintre cei doi a avut noroc ca un vecin să observe că rana suferită este una destul de gravă și i-a acordat primul ajutor până au venit echipajele medicale la fața locului.

Nu se știe ce anume le-a provocat rănile celor doi tineri, dacă un cuțit sau o sticlă spartă, după cum susțin unii martori oculari, cert este că cei doi frați au ajuns la spital cu plăgi prin înjunghiere.

Reacția IPJ Teleorman

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Vitănești au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe și efectuează cercetări.

La data de 22 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că o persoană a fost agresată.

Din primele cercetări au stabilit că, pe fondul unei discuții contradictorii, un tânăr de 16 ani ar fi tăiat alți doi, de 15 și 17 ani (toți domiciliați în comuna Orbeasca), cu o bucată de sticlă, în zona membrelor inferioare, cauzându-le mai multe răni ce au necesitat îngrijiri medicale.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

topul săptămânii