marți, aprilie 30, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Impact devastator pe E70, un AUTOBUZ si un TIR au fost spulberate de un microbuz după o depășire inconștientă

Impact devastator pe E70, un AUTOBUZ si un TIR au fost spulberate de un microbuz după o depășire inconștientă, vineri dimineaţă, într-un accident rutier produs pe E 70, în judeţul Teleorman, fiind declanşat Planul Roşu de Intervenţie.

Din informațiile primite, în accidentul rutier au fost implicate 18 persoane, 4 dintre acestea, 2 adulți și 2 minori, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Unul dintre minori a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, iar celelalte 3 persoane au fost transportate cu ambulanțele la spitalul din Alexandria. Victimele sunt conștiente, cooperante și prezintă diverse traumatisme.

În urma impactului, cele trei vehicule au luat foc, iar patru persoane au fost rănite, fiind transportate la unităţi medicale”, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman.

Potrivit primelor informaţii, un microbuz, care venea dinspre Bucureşti, a intrat în depăşirea unui autocar, care mergea pe acelaşi sens. TIR-ul nu a mai putut evita la timp impactul şi a spulberat cele două vehicule. 

topul săptămânii