vineri, mai 17, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Lucrări de asfaltare pe DJ 601 B Blejești – Cosmești/ Adrian Gâdea: „Beneficiari Peste 6,5 mii de teleormăneni”

Atât cei 6.500 de cetățeni din localitățile Blejești și Cosmești, dar și pentru cei ce vor tranzita județul prin zona de nord a județului vor circula pe un drum modernizat și reabilitat, odată cu finalizarea lucrărilor care se derulează în prezent pe DJ601 B Blejești- Cosmești.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Teleorman Adrian Gâdea, zilele acestea se toarnă stratul de binder pe primul tronson, la Blejești, iar pe tronsonul 2 a fost finalizată stabilizarea cu reciclatorul a stratului de balast.

„Se execută lucrări de asfaltare pe drumul județean DJ 601 B, Blejești – Cosmești: astăzi se toarnă stratul de binder pe primul tronson, la Blejești, iar pe tronsonul 2 a fost finalizată stabilizarea cu reciclatorul a stratului de balast.

Beneficiari Peste 6,5 mii de teleormăneni”, transmite Adrian Gâdea. Ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare pentru drumul județean DJ 601 B , Blejeşti (DJ 503) – Cosmești (DJ 601 C) a fost emis, la finalul lunii martie, de președintele Consiliului Județean Adrian Gâdea, în prezența primarului de la Blejești Narcis Pietreanu și a reprezentantului constructorului.

Potrivit șefului CJ Teleorman, este vorba despre un tronson de drum de 8.5 km, care vine în completarea unei alte investiții aflate deja în derulare respectiv tronsonul de drum care face legătura dintre Siliștea și Cosmești.

topul săptămânii