sâmbătă, mai 4, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Doi polițiști locali din Alexandria- gură cască la un atacator cu cuțit. Aceștia nu au intervenit

Încă un episod de bezna minții pentru instituția politiei locale din Alexandria. Doi polițiști locali care dirijau traficul în zona Spitalului Județean din Alexandria s-au uitat că vițeii la poarta nouă la un individ periculos care a început să alerge cu cuțitul doi bărbați, în urma unui conflict în trafic.

Mai mult, când au fost rugați de martori să intervină, aceștia ar fi refuzat, justificând că „nu au voie să părăsească postul”.

În tot acest timp, individul, foarte agresiv, fugărea cu cuțitul doi bărbați, care au încercat să se refugieze în curtea spitalului, ferindu-se de cuțit după o masină.

„Daca polițiștii nu-i ajută, noi de ce să ne riscăm?”, a spus un martor al scenei, vizibil afectat de eveniment.

În cele din urmă, politia „adevărată”, adică polițiștii de la municipiu, au intrat pe fir și au identificat atacatorul, pe care l-au sanctionat pentru incident.

În tot acest timp, polițiștii locali mai mult încurcau traficul, decât să -l dirijeze, uitandu-se ca simpli spectatori la ceea ce putea deveni o reală tragedie, desi de multe ori angajații primăriei, de la locală, sunt plătiți mai bine decât un polițist de la națională.

topul săptămânii