vineri, aprilie 26, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Breaking | Arestați preventiv pentru trafic de droguri

Magistrații de la Tribunalul Teleorman au aprobat, cu puțin timp în urmă, propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii DIICOT – BT Teleorman, pentru patru bărbați, unul dintre aceștia fiind recidivist, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de introducerea în țară de droguri de risc, trafic intern de droguri de risc și mare risc și deținerea de droguri de mare risc în vederea consumului propriu.

Polițiștii antidrog din județ, în colaborare cu un procuror DIICOT – BT Teleorman, au efectuat, miercuri, 11 percheziții domiciliare pe raza a două localități din județul Ilfov și trei localități din județul Teleorman, ocazie cu care au identificat și ridicat în vederea cercetărilor aproximativ 20 kg de cannabis; aproximativ 1.000 grame cocaină; 3 minicântare; 37 recipiente improvizate pentru fumat cocaină;15 telefoane mobile; 3 țigarete confecționate artizanal; 25.800 lei; 1.935 euro și 20 lire sterline, transmite IPJ Teleorman.


În urma perchezițiilor, 10 persoane au fost conduse la sediul DIICOT, fiind dispusă reținerea pentru patru dintre acestea pentru 24 de ore, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Teleorman, iar pentru o a cincea persoană s-a dispus măsura măsura controlului judiciar.

Ulterior, DIICOT-Biroul Teritorial Teleormana propus față de cei patru reținuți măsura arestării preventive iar instanța a admis propunerea, dispunând emiterea mandatelor de arestare preventivă față de cei patru inculpați, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Teleorman.

La acțiune au participat polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate București, Serviciile de Combatere a Crimei Orgnizate din județele Teleorman, Giurgiu, Ilfov, un echipaj cu câine de depistare stupefiante din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Intervenția a fost asigurată de echipaje din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, Inspectoratul Județean de Jandarmi Teleorman, Serviciul Acțiuni Speciale Teleorman. Suportul tehnic a fost asigurat de Serviciul Operațiuni Speciale Teleorman.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

topul săptămânii