vineri, mai 10, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Cu mașina în crater, în mijlocul parcului – „Numai de poze vă arde!”

Peisaj inedit în parcul central din Alexandria, recent „reabilitat”- dacă putem numi reabilitare o schimbare de borduri și niste bitum aruncat acolo, să astupe gropile.

Primăria Alexandria a tocmit o firmă din Prahova să refacă un loc de joacă, dar a „uitat” să spună muncitorilor că pot nimeri în crater cu ea, și nici nu au semnalizat ca atare fântână extrem de fragilă, practic, niste dale puse pe suporți din plastic, care sunt camuflate perfect în dalele montate clasic, pe nisip.

După ce termină de lucru, muncitorii dau să întoarcă mașina cu care au cărat sculele pentru a monta castelul de la locul de joacă, însă au trăit un șoc când s-au trezit înghițiți la propiu de pământ, chiar în fața recent inauguratului centru pentru tineret.

Un ditamai craterul s-a făcut sub greutatea dubitei, iar mașina a căzut cu tot cu muncitori în interior, distrugând și fântâna. Mai multe ore s-au chinuit angajați ai primăriei, cu automacaraua de ridicat mașini parcate ilegal, să ridice duba parcată pe jumătate sub pământ.

Abia după aceasta operațiune, care a durat circa 2 ore și un pic, poliția locală a balizat zona de fântână, operațiune care trebuia făcută din secunda în care Primăria a permis mașinilor să intre în parc, printre copii.

Vizibil suparăți de apariția presei „ostile”, nu cea care ridică osanale pe bani, câțiva angajați ai primăriei, trecuți bine de a treia trinerete, au mormăit printre dinți că „numai de poze vă arde” și „aveți o obsesie cu Dragusin”, desi evenimentul la care asistam, pe lângă faptul că era spectaculos, putea fi o adevărată tragedie, din cauza incompetenței unora. Colac peste pupăză, de nervi, șoferul automacaralei, grăbit să evite presa, a deteriorat și un copac a cărui singura vină a fost că a nimerit plantat la Alexăndria, orașul unde iarba nu oxigenează în mediul urban.

Rămâne de văzut cine vă plati atât daunele dubei, cât și refacerea fântânii, acum un real pericol public pentru cine se nimerește în parc.

topul săptămânii