luni, mai 20, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Zeci de apeluri la Ambulanță pentru conflicte și agresiuni fizice, la sfârșit de săptămână

458 de solicitări au avut echipajele Serviciului de Ambulanță Teleorman în perioada 07– 10 aprilie, ora 08.00, se arată într-un raport întocmit de conducerea instituției. Exceptând transferurile interclinice și externările – 95 la număr, cele mai multe solicitări – respectiv 54, au fost pentru conflicte și agresiuni fizice.

Potrivit sursei citate, în intervalul menționat, alte 46 de apeluri au fost pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce 39 de apeluri au fost pentru cefalee.

N-au lipsit nici intoxicațiile – 4 la număr, și nici cazurile psihiatrice – 8 la număr. De asemenea, potrivit raportului Serviciului de Ambulanță, la final de săptămână, două persoane au încercat să-și ia viața.

În ceea ce privește accidentele produse pe raza județului, în perioada menționată, echipajele de ambulanță au intervenit la patru evenimente rutiere, din care au rezultat patru victime, dintre care tre au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În schimb, în intervalul menționat, pentru șase persoane a fost declarat decesul. Este vorba, potrivit datelor Ambulanței Teleorman, despre un bărbat și cinci femei, cu vârste de 45 și 83 de ani, pentru care echipajele de salvare nu au mai putut face nimic.

topul săptămânii