24.9 C
Alexandria
luni, iulie 4, 2022

Dorel de la ASCE a lovit din nou astazi in Alexandria: a blocat o strada intreaga sa puna borduri

Dorel de la ASCE a lovit din nou astazi in Alexandria: a blocat o strada intreaga sa puna borduri, desi cea mai mica problema a Alexandriei sunt bordurile de pe CuzaVoda, in conditiile in care strazile arata ca dupa bombardament la noi in oras.

Desi aveau aviz de lucrari si puteau cel mult sa restrictioneze o banda de circulatie, cu ajutorul politiei locale, angajatii ASCE au blocat o strada principala, la ora la care toata lumea iese de la serviciu, pe ambele sensuri de circulatie.

Au tras pur si simplu doua benzi de restrictie, inclusiv pe trotuare, de capul lor.

Politistii „adevarati”, nu cei locali, care lipsesc cu desarvarsire la astfel de lucrari, si-au pus mainile in cap cand au ajuns la „locul faptei”.

Sefu lucrarii a zis ca nu a stiut, ca el credea ca poate sa blocheze dupa cum il taie capul circulatia, s-a rugat de oamenii legii sa nu il amendeze, si a scos imediat benzile si a permis circulatia.

#CaLaNoiLaNOi #AsasuntemNoi #ASCEAlexandria #AberatiiSiCretinitatiEdilitare

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE