28.5 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Fetita de langa Alexandria, salvata de la moarte de pompieri.

O copila de 7 ani, aflata in grija bunicii din Poroschia, langa Alexandria, a ramas cateva clipe nesupravegheata si a incercat sa isi puna de gat un soricel de plastic aflat in masina parintilor, crezand ca este colier.

Cum bridele sunt confectionate in asa fel incat sa se stranga, fetita a ramas curand fara aer in timp ce brida se strangea din ce in ce mai tare, iar chipul i se tumefia.

Alertati de bunica fetitei prin 112, pompierii din Alexandria au ajuns repede la locul cu pricina.

Vazand ca situatia este una foarte delicata, plt adj Fudulu Sorin a utilizat o unghiera pe care o poarta mereu asupra sa tocmai pentru astfel de evenimente, intrucat brida era foarte stransa si nu pueta fi data jos nici cu briceag nici cu cleste, fara ca fetita sa fie ranita, poate chiar grav.

In cateva clipe, micuta si-a recapatat suflul si se afla in afara oricarui pericol, ramanand doar cu un semn care ii va trece in cateva zile si o sperietura zdravana.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE