vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Dosar penal în cazul mașinii cu numere false de la Primăria Segarcea. Primarul și vicele recunosc că au pus-o în circulație

Un caz de noaptea minții s-a petrecut în localitatea Segarcea Vale, în Teleorman. Edilii au făcut rost de o dubiță, dar nu s-au mai complicat să o înmatriculeze. I-au tras niște numere de moped și au pus-o în „slujba cetățeanului”. Când cazul a fost făcut public de jurnaliștii Impact NEWS24, mașina a dispărut că prin minune. Nimeni nu știe unde este. Un localnic chiar crede că ar fi fost aruncată în Dunăre.

Plăcuțele șocante pe care le-a avut mașina scoasă în trafic
Plăcuțele șocante pe care le-a avut mașina scoasă în trafic

Întrucât am vrut să aflăm cum stau lucrurile, de fapt. Am mers la primăria Segarcea, însă , la vederea camerei de filmat, primarul s-a făcut nevăzut.

Am încercat să luăm legătură cu acesta, prin intermediul vicelui, însă Bobe Mihail nici nu a vrut să audă de presă. Am mers cu mașînă după ceasta, însă la vederea autovehiculului a accelerat și a dat trombă, alergând cu peste 80 km/h în localitate, ba înspre Lunca, ba înspre Turnu Măgurele , unde i s-a pierdut urma.

CITESTE SI: Primăria Segarcea Vale a pus în circulație un autovehicul neînmatriculat! Plăcuțele șocante pe care le-a avut mașina scoasă în trafic

Întorși la primărie, Viceprimarul ne-a spus că edilul șef este „plecat la București să depună proiecte”, însă a recunoscut că autoturismul cu numere de moped a fost pus în circulație „acolo unde a fost cea mai mare nevoie de el , în slujba cetățeanului”. Nu știe însă unde este în acest moment, de parcă mașina s-a evaporat.

Plecând spre Alexandria, am dat nas în nas cu primarul, care prin minune s-a teleportat în timp record până la București și înapoi, în mai puțin de o oră. L-am sunat, întrucât nu a oprit autoturismul să discute cu noi. A refuzat orice comentariu pe temă , refuzând un interviu filmat, însă a recunoscut și acesta că a pus în circulație mașina pe ulițele din sat, despre care spune că nu știa că reprezintă un drum public.

La întrebarea unde este acum mașina buclucașă, a închis telefonul.

Concluzia rămâne că o mașină cu numere false, neinmatriculată , a fost pusă în circulație, fiind subiectul a două fapte penale.

Sperăm însă că „măgăreața” să nu pice pe vreun biet angajat din primărie, care a executat doar niște ordine. Cert este că și cei care au condus duba cu numere de moped vor răspunde în față legii.

Rămâne de văzut însă cum a ajuns că ditamai autovehiculul să aibă astfel de plăcute, cu acordul cui, și unde a dispărut că intrat în pământ.

topul săptămânii