joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Primăria Segarcea Vale a pus în circulație un autovehicul neînmatriculat! Plăcuțele șocante pe care le-a avut mașina scoasă în trafic

Reprezentanții Primăriei comunei Segarcea Vale au folosit în interes de serviciu un autovehicul care nu apare în evidențele RAR România. Cu toate că mașina nu apare ca fiind înmatriculată, conducerea Primăriei a comandat piese de schimb și a achitat servisarea acesteaia. Serviciile auto au fost facturate astfel: suma de 4297,31 lei și încă 1351,10 lei, adică o valoare de 5648,41 lei.


Un cetățean al comunei a întrebat la primărie despre situația constatată, însă, nu a primit niciun răspuns de la edilul localității Bobe Mihail, astfel că s-a adresat cu plângeri penale instituțiilor abilitate pentru a se lămuri situația.

Șeful Postului de Poliție Segarcea Vale a fotografiat autovehiculul marca „Renault” – model Trafic, chiar în parcarea din spatele clădirii primăriei, când pe aceasta se aflau atașate plăcuțe cu numărul de înmatriculare TR 1028 Segarcea Vale.

După ce întâmplarea a devenit cunoscută public, autohehiculul a fost luat din curtea primăriei. Viceprimarul Satran Vergil a fost întrebat cu privire la dispariția acestuia, însă nu a dorit să explice situația. După refuzul acestuia de-a furniza informații cu caracter public, cetățeanul a cerut sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Lunca.

Mașina a fost fotografiată în diferite puncte pe raza comunei Segarcea Vale, condus de lucrători din cadrul primăriei. Situația acestui autovehicul, alături de cererile adresate Primăriei Segarcea Vale, vin-ul autovehiculului, inscripționat pe parbriz, rezultatul verificărilor în platforma electronică publică a RAR România, filmările din curtea primăriei unde s-a aflat inițial autovehiculul, dar și refuzul viceprimarului care se eschiveaza de la lămurirea dispariției autovehiculului, se află în lucru la polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Lunca.

Revenim cu amănunte când vom obține rezultatele anchetei Poliției.

topul săptămânii