marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Teleorman: Doi polițiști s-au izbit frontal cu mașinile. Unul era rupt de beat (VIDEO)

Vineri seară, în localitatea Buzescu, un grav accident de circulăție s-a produs. Un polițist pensionat, băut bine, a ieșit cu duba din parcarea unui magazin, a întors mașina, și a intrat pe contrasens, surprinzând un alt polițist, care conducea regulamanetar, mașina personală, în timpul liber.


Impactul frontal a distrus ambele autoturisme, însă șoferul băut (0.92 la mie alcool pur în aerul expirat) nu a pățit nimic. În schimb, șoferul care circula regulamentar (culmea, polițist chiar la Serviciul Rutier Teleorman) a fost cel rănit, fiind chiar inconștient în primele momente.

Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria.

Tot la spital a ajuns și șoferul vinovat, dar pentru recoltare de probe biologice. Acesta a fost întâmpinat de foștii colegi care nu au avut cuvinte de laudă la adresa lui, unii spunând că l-ar mai fi văzut abtiguit în trafic.


IPJ TELEORMAN

ACCIDENT RUTIER PE DE 70

La data de 24 februarie, a.c., ora 22.26 , polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, pe DE 70, în localitatea Buzescu a avut loc un eveniment rutier.

Deplasați la fața locului, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au constatat faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 52 de ani, din municipiul Alexandria, județul Teleorman, conducea un autoturism pe DE 70, din direcția de deplasare localitatea Nanov către localitatea Plosca, în împrejurări care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 29 de ani, din municipiul Alexandria, județul Teleorman.

În urma evenimentului, a
rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto în vârstă de 29 de ani, fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto în vârstă de 29 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Conducătorul auto în vârstă de 52 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii