marți, aprilie 30, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Dosare pe bandă rulantă pentru șoferi depistați băuți în trafic – Femeie din Turnu, prinsă la volan cu alcoolemie de 0.60 la mie

În urma activităților preventive desfășurate la finalul săptămânii trecute, pentru abaterile constatate, polițiștii din județ au aplicat 295 de sancțiuni contravenționale în valoare de 126.785 de  lei, au reținut 20 de permise de conducere  în vederea  suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au retras 11 certificate de înmatriculare, transmite IPJ Teleorman.

Potrivit sursei citate, în cadrul acțiunilor au fost legitimate 761 de  persoane, verificate 542 de autovehicule, au fost efectuate 257 de testări pentru alcool și 7 testări drugtest.

Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat, vineri, un bărbat de 48 de ani, din Roșiori de Vede, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Roșiori de Vede, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de  0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii  de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”  urmând a se propune soluție legală prin Parchet.

De asemenea, în noaptea de vineri spre sâmbătă, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Alexandria au depistat un bărbat de 55 de ani, din Alexandria, în timp ce conducea un autoturism  în municipiu, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de  0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care și acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că autoturismul în cauză aparține unei societăți comerciale. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor  de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și „furtul în scop de folosință” urmând a se propune soluție legală prin Parchet.

Totodată, sâmbătă dimineață, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Alexandria au  depistat un bărbat de 53 de ani, din Alexandria, în timp ce conducea un autoturism în municipiu, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de  0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că autoturismul în cauză aparține unei alte persoane. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor  de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și „furtul în scop de folosință” urmând a se propune soluție legală prin Parchet.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Roșiori de Vede au depistat, vineri, un bărbat de 34 de ani, din Roșiori de Vede, în timp ce conducea un autoturism în comuna Sfințești, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de  1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii  de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”  urmând a se propune soluție legală prin Parchet.

De asemenea, în noaptea de vineri spre sâmbătă, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Turnu Măgurele au  depistat o femeie de 36 de ani, din Turnu Măgurele, în timp ce conducea un autoturism în municipiu, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de  0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”  urmând a se propune soluție legală prin Parchet.

topul săptămânii