vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Dosarul MITĂ pentru Permise, Teleorman. Un intermediar, săltat de procurorii DNA

Cristi Velcea săltat de DNA. Ofițerul de la Permise și Înmatriculări dă explicații cu privire la fapte de corupție

Polițiștii examinatori trebuie să dea explicații, unul a fost deja adus cu mandat la DNA.
Se cunoaște deja că în Teleorman permisele se obțin de multe ori în mod dubios, și nu doar la nivel de zvonistica, inclusiv pe interceptările din dosarul lui Dan Dobre, fostul șef al poliției rutiere Teleorman apăreau numele unor examinatori care ar lua șpagă să dea permisul.


Unul dintre ei, Cristian Velcea, a fost adus astăzi cu mandat la DNA.

Se pare că vor urmă și mai mulți „clienți” ai procurorilor, după ce un intermediar, Marian P. bun prieten cu un alt polițist, a fost săltat pentru trafic de influență.

A fost scandal mare în Alexandria după ce pe o pagină neasumată de Facebook a apărut informația că mai mulți polițiști examinatori iau șpagă și că au vile care nu sunt justificate din salariul de bugetari, ori că servesc masa cu patroni de școli auto, apoi fix elevii acestora obțin permisul, unii dintre ei neavând capacitățile de a conduce un vehicul pe drumurile publice.

Singură măsură luată de șeful de la permise, LUPU, a fost să interzică examinatorilor să mai mănânce la restaurantul despre care s-a făcut vorbire în respectivul articol, și nu să nu mai ia șpagă sau să nu mai se vadă cu patronii de școli auto.

La nici două săptămâni, avem deja un polițist audiat și un intermediar cu cătușe la mâini, și, conform surselor noastre bine informate, va avea loc un jihad la serviciul de permise și înmatriculări, pe linie legală.

Opera este a DNA-ului, că ea pare că DGA-ul de la Teleorman nu știa de această situație, că se iau permise pe șpagă la noi în județ, cum nu știa nici cât de șpăgar este fostul șef al poliției rutiere, care a luat ani grei de pușcărie. Urmează să vedem cum evoluează acest nou dosar.


Revenim cu amănunte…

topul săptămânii