28.2 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 23, 2023

MITĂ pentru Permise. Polițistul Velcea, reținut de procurori

Se adâncește buboiul de la permise din Teleorman. După ce în urmă cu două săptămâni, Marian Pițigoi, bun prieten cu un polițist de la înmatriculări, al cărei soție este examinatoare la permise la Alexandria, a fost săltat direct din trafic, ieri a venit rândul examinatorului Cristi Velcea.

Acesta a fost reținut 24 de ore, și urmează ca în decursul zilei de astăzi să se decidă soarta sa, dacă va fi sau nu arestat.

Totul se întâmplă după ani de zile în care nu numai că s-a discutat că multe permise se obțin pe bani, la Alexandria, dar au apărut informații interesante în interceptările efectuate de procurori. De procurorii de la DNA București.

CITESTE SI: Dosarul MITĂ pentru Permise, Teleorman. Un intermediar, săltat de procurorii DNA


Într-o încercare penibilă de a-și spală imaginea, DGA Teleorman cu cei de la permise au găsit un individ care, vezi Doamne, ar fi dat șpagă unui examinator că să treacă „sala”, o bancnotă de 100 de euro.

Despre permisele oferite cu sute de euro, 200-300 pentru români, 500-600 pentru etnici neprecizati, nimic.

Înainte ca cercetarea să devină publică, informația a apărut „în exclusivitate” pe un site de știri specializat în a face imagine poliției și a nu trata astfel de pericole, pentru că ar afecta instituția.

Nu contează că sute, poate chiar mii de indivizi care nu au nici în clin, nici în mânecă , cu condusul unei mașini, au permise, lucru care se vede cu ușurință în numărul de accidente în traficul Teleormănean, mulți „mamaligari” producând accidente grave la nici o luna după obținerea permisului la Alexandria.


Urmează că autoritățile anticorupție de la București să pătrundă până în miezul putregaiului din Teleorman, pentru că, spun surse informate, unii examinatori sau alți funcționari nici măcar nu se mai fereau,și făceau totul fără perdea, doar pentru bani, și se afișează cu averi cu mult peste posibilitățile lor financiare.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE