luni, aprilie 15, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Drumurile din comuna Drăgănești-Vlașca se modernizează prin programul Anghel Saligny

Drumurile din comuna Drăgănești-Vlașca se modernizează prin programul Anghel Saligny. Acest lucru a anunțat primarul Ciprian Ciuperceanu, unul dintre puținii edili din Teleorman care au ce să le arate localnicilor la bilanț.

„Stimați cetățeni și colaboratori, încă de la începutul primului mandat mi-am dorit pentru comuna noastră implementarea proiectelor eligibile destinate dezvoltării locale. În prezent, în cadrul Programului Anghel Saligny, a fost aprobată finanțarea proiectului ”Modernizare drumuri de interes local în comuna Drăgănești-Vlașca”, județul Teleorman, pentru aproximativ 14 km, care va fi implementat în cel mai scurt timp.

În perioada următoare, continuăm prin semnarea ordinului de începere a lucrărilor, în cartierul ”Valea Albă”, pentru obiectivul de investiții „Extindere rețea de alimentare cu apă, comuna Drăgănești-Vlașca, sat Drăgănești-Vlașca, județul Teleorman”.

De asemenea, vă reamintesc că obiectivul principal al acestui mandat îl reprezintă dezvoltarea serviciilor de utilități publice (canalizare, apă, gestionarea deșeurilor etc.), ceea ce va determina efecte pozitive pe termen lung și crearea unor condiții corespunzătoare de viață ale cetățenilor. Vă mulțumesc pentru sprijin și colaborare”, a transmis primarul Ionuț Ciprian Ciuperceanu.

topul săptămânii