marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Pe 8 septembrie vlăscenii petrec cu Vali Vijelie și Constantin Măgureanu

Joi, pe 8 septembrie, localnicii comunei Drăgănești Vlașca sunt așteptați în centrul localității pentru a sărbători Ziua Comunei. Ciprian Ciuperceaucel mai tânar primar din Teleorman, îi așteaptă pe localnici cu muzică și voie bună să petreacă împreună aniversarea pe care a instituit-o de când a devenit edil șef.

„Stimați cetățeni și colaboratori, în data de 8 septembrie 2022, vă așteptăm cu drag, să cinstim împreună “Ziua Comunei Drăgănești-Vlașca”. Cu sprijinul Consiliului local al comunei Drăgănești-Vlașca, al persoanelor fizice și agenților economici am pregătit pentru dumneavoastră un program care cuprinde manifestări cultural-artistice, pentru toate gusturile și vârstele. Vă mulțumesc pentru sprijin și colaborare”, a transmis primarul Ionuț Ciprian Ciuperceanu.

Data a fost stabilită prin Hotărâre de Consliul Local, iar locul stabilit pentru desfășurare este stadionul comunal din localitate.

„Am propus această dată, întrucât, în credinţa populară, sărbătoarea Naşterii Maicii Domnului reprezintă hotarul astronomic dintre vară şi toamnă, momentul în care se dă startul lucrurilor agricole de toamnă şi momentul în care noul anotimp începe să îşi intre în drepturi.

Apreciez că, ”Ziua comunei” dobândește, prin statutul ei, farmecul unei zile de sărbătoare a întregii comunități, iar manifestările care se vor desfășura, cu această ocazie, constituie un prilej de întâlnire și revedere, de voie bună și relaxare pentru locuitorii comunei noastre.

Pregătim pentru dumneavoastră un program care va cuprinde manifestări cultural-artistice, pentru toate gusturile și vârstele.

Vă așteptăm cu drag, să cinstim împreună “Ziua Comunei Drăgănești-Vlașca”, locul pe care toți îl numim cu bucurie “acasă” a anunțat Ciprian Ciuperceanu, primarul comunei Dragănești Vlașca.

Pe vlăsceni îi vor distra Vali Vijelie, Constantin Măgureanu, Virginica Neagu și alții.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii