marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Dumitru Goldbach: „Puterea de a face”

Ciclic, la fiecare 4 ani, în spațiul public apar “omuleții verzi” ai politicii. Nu sunt extratereștrii. Ci, o specie extrem de discretă care își face simțită prezența la fiecare ciclu electoral, după care întră într-o hibernare periculoasă. Și, peste 4 ani, povestea de reia. Norocul lor este că memoria colectivă este de scurtă durată. Altfel, nu se poate justifica faptul că aceleași personaje, folosind același limbaj și având același comportament își văd nestingheriți de propria agendă.

Impostura lor a condus la decuplarea cetățenilor de la viața politică a comunității în care trăiesc. Asistăm – de ceva vrema – la scăderea numărului cetățenilor care votează. Politicienii impostori de care aminteam aduc diverse argumente. La fel de sforăitoare precum reușitele mandatelor lor. Însă, realitatea este cu totul alta. Cetățenii nu mai participă la vot (un drept câștigat cu sânge!) nu pentru că nu au o alterativă validă. Comportamnetul lor este unul de tip apărare. Comportamentul lor transmite impostorilor un mesaj puternic de condamnare.

Pe 27 septembrie avem, din nou, acel moment descris mai sus. Impostorii vor avea aceleași mesaje în care se vor lăuda cu reușitele lor. Cu faptul că nu știu ce comună are canalizare sau că nu știu ce școală gimnazială a fost renovată de 3 ori în ultimii 3 ani. Fără a spune câți bagi au fost…”direcționați”. Aceste realizări – pentru impostori semne ale prosperității – ar trebui să fie chestiuni normale! Faptul că, in 2020, o comunitate are canalizare sau alimentare cu apă nu este o realizare a celui care a ocupat demnitatea de primar sau președinte de consiliu județean. În realitate, este dovada incompetenței, a imposturii și a cinismului cu care el privește comunitatea.

În 2020 să discutăm despre alimentarea cu apă este o glumă proastă. La fel de proastă precum alte proiecte fantasmagorice pe care, în lipsă de idei, ei – Impostorii – le aruncă pe piață.

Ce putem face pe 27 septembrie? Să participăm la vot și să ne exprimăm SIMPATIA politică. Nu antipatia. A vota “contra” nu este cea mai bună soluție. A vota contra impostură poate aduce o schimbare. Însă, a vota pro este soluția ca, împreună, să dezvoltăm comunitatea în care trăim, învățăm, muncim; comunitate pe care unii au administrat-o având o cu totul altă agendă față de cea a cetățeanului.

Așadar, alungă impostura din comunitatea ta! Votează pro comunitate!

 

Dumitru Goldbach,presedintele PRO ROMANIA, filiala Teleorman

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii