marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Meteo | Pe la noi prin Teleorman

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 10-23 august 2020.

Astfel, în județul Teleorman, în primele 3 zile ale intervalului de prognoză se vor înregistra temperaturi maxime diurne ce se vor situa în jurul unei valori medii regionale de 30 de grade.

Ulterior, vremea se va răcori ușor, astfel încât, pe 15 și 16 august, media maximelor va fi de 27 de grade, pentru ca apoi să crească din nou, spre 28…29 de grade la finalul celei de a doua săptămâni.

Temperaturile minime se vor situa, în medie, în jurul a 20 de grade în primele nopți, dar vor scădea spre 18 grade pe 14 august și se vor menține în jurul acestei medii regionale până la finalul celei de a doua săptămâni. Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată pe 12 august și, din nou, pe 15 și 16 august, iar în restul intervalului doar izolat vor fi posibile ploi trecătoare.

Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii