1.1 C
Alexandria
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Dupa descinderea DNA la Ambulanta Teleorman, mai toti soferii incadrati in starea de urgenta au picat examenul

Se intampla lucruri ciudate la Serviciul de Ambulanța Judetean din Teleorman: dupa ce procurorii au descins si anulat un examen pentru asistenti, zeci de ambulantieri incadrati pe post in starea de urgenta au picat examenul de incadrare definitiva.

Doar 3 din 30 au reusit sa fie admisi, dupa ce concursul s-ar fi organizat „pe bune”, cu intrebarile facute fix in dimineata examenului , cu o ora inainte ca concurentii sa il sustina.

–> Tabel rezultate concurs 29.06.2021

Conform surselor noastre, unul din cei care au picat examenul este chiar soferul care a fost implicat in accidentul de la iesirea din Alexandria saptamana trecuta, care de cate ori avea un conflict cu vreun coleg cu state vechi din ambulanta punea mana pe telefon si suna „la partid”. Ba, chiar le-ar fi spus unora dintre colegi ca nu are rost sa isi mai depuna dosarele , caci concursul este aranjat.

Nu stim daca a fost sau nu asa, cert este ca vizita DNA a stricat multe ape.

Zeci de soferi care au activat de peste 1 an si jumatate ca ambulantieri la SAJ Teleorman, angajati direct in timpul starii de urgenta, au picat cu brio examenul, ratand intrebari elementare chiar si din domeniul auto, de acordarea primului ajutor sau mecanica nici nu mai vorbim. Asta arata cat de pregatiti erau.

Ne intrebam, in contextul in care ambulanta ramane fara 27 de soferi, daca directoarea Ciobanu a serviciului tot mai sustine ca nu este nevoie si de Serviciul de Ambulanța Privata care sa vina in sprijinul ambulantei de stat, mai ales ca se anunta valul 4 de imbolnavri cu covid19.

Aceasta ne-a declarat ca ambulanta teleorman face fata solicitarilor si ca nu este nevoie de o ambulanta privata care sa vina in sprijinul teleormanenilor, in mod gratuit, urmand sa deconteze misiunile de la casa de asigurari, pentru ca, in opinia dumneaei, banii de sanatate trebuie cheltuiti mai bine.

In orice caz, nu ar strica ca DNA sa mai stranga surubul in cadrul acestor institutii unde angajatii „pe pile” nu stiu nici normele elementare ale postului pe care il ocupa.

Vom ramane si noi cu ochii pe aceste institutii, si vom reveni cu detalii ori de cate ori interesul public merita sa cunoasca aspecte de „dincolo de cortina.”

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE