duminică, mai 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Echipaj de la Ambulanță, la cumpărături în timpul serviciului

Un incident mai puțin comun a avut loc, sâmbătă dimineață, cu puțin timp înainte de producerea accidentului rutier produs pe centura Alexandriei, la intersecția cu DJ504.

Un cititor al publicației noastre ne-a contactat pe adresa redacției și ne-a povestit cum managerul Serviciului de Ambulanță și-a “urecheat” zdravăn doi subalterni care, în timpul serviciului, au lăsat autospeciala pe o stradă din PECO și și-au făcut cumpărăturile într-un supermarket din zonă.

Concret, martorul ocular ne-a relatat cum, în timp ce doi angajați ai Ambulanței, echipați în hainele de serviciu, își făceau cumpărăturile în supermarket, moment în care a apărut o “doamnă blondă” care “i-a luat la întrebări despre ce caută acolo și dacă au anunțat faptul că sunt indisponibili”.

Contactată telefonic, Mirela Ciobanu – managerul Serviciului de Ambulanță Teleorman a confirmat incidentul și ne-a spus că era în trecere prin zonă când a observat autospeciala instituției lasată pe marginea drumului, fără ca vreunul dintre membrii echipajului să fie în ea. A intrat în supermarketul din apropiere, unde i-a găsit pe asistent și șofer, motiv pentru care i-a întrebat dacă sunt la vreo sesizare sau doar își fac cumpărăturile. Cum nu exista nicio sesizare la care să fi fost solicitați, Mirela Ciobanu a decis să-i bage pe cei doi în comisia de disciplină, care va decide dacă și cum vor fi sancționați pentru faptul că, în timpul serviciului, când s-ar fi putut ivi o situație de urgență la care să fie solicitați, cei doi au ales să-și facă cumpărăturile.


Mai grav este însă faptul că Mirela Ciobanu ar fi fost amenințată de asistentul de pe Ambulanță, care s-a arătat extrem de deranjat de atitudinea managerului SAJ Teleorman.

topul săptămânii