joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

El este tânărul motociclist care a murit în accidentul din Alexandria

Preda Alexandru se numește tânărul care a murit în accidentul de vineri seara, din Alexandria.

În ciuda eforturilor depuse de medici, motociclistul de 25 de ani a decedat la spital, la cateva ore de la producerea accidentului.

Un tânăr a fost grav rănit, vineri seară, după ce motocicleta pe care o conducea a fost izbită în plin de o mașină, condusă de o tânără. Accidentul s-a produs la intersecția străzilor Dunării cu Brâncoveanu, în zona pieței.

Din primele date, potrivit martorilor, se pare că motociclistul se deplasa pe strada Dunării în sensul de mers către Spital, iar autoturismul, care se deplasa tot pe strada Dunării, dar în sensul de mers către Poroschia, ar fi virat stânga.

În urma impactului, motocicleta s-a făcut praf, iar tânărul care o conducea a fost grav rănit.

CITESTE SI: VIDEO Impact violent între o motocicletă și o mașină pe strada Dunării din Alexandria


La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de stingere, dar și un echipaj al Serviciului de Ambulanță. Înainte ca echipajul de salvare să ajungă la locul accidentului, se pare că tânărul a primit primul ajutor de la un alt echipaj al Serviciului de Ambulanță care trecea prin zonă.


Motociclistul a fost transportat la Spitalul Județean, pentru îngrijiri medicale. În ciuda eforturilor depuse, tanărul a decedat căteva ore mai tarziu.

Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs evenimentul rutier.

topul săptămânii