4.9 C
Alexandria
marți, decembrie 6, 2022

PERICOL public! A intrat pe contrasens și a lovit o mașină parcată pe trotuar

O plimbare cu mașina, după câteva pahare, s-a terminat prost pentru un bărbat care a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina pe trotuarul de pe celălalt sens de mers, unde a lovit un autoturism parcat.

Incidentul a avut loc, sâmbătă seara, pe strada Dunării din Alexandria, aproape de 1 Mai, iar mașina condusă de bărbat avea volan pe dreapta.

Potrivit martorilor, acesta se deplasa pe strada Dunării dinspre Poroschia și la un moment dat, nu se știe din ce motiv a intrat pur și simplu pe contrasens. Ulterior, mașina s-a oprit într-o alta parcată regulamentar pe trotuar.

Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime, însă în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE