joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Eugen Pîrvulescu: În criză de imagine, deputatul Coliu s-a trezit vorbind

Senatorul PNL Eugen Pîrvulescu a trimis, astăzi, o declarație de presă fluviu în care îl atacă pe deputatul PMP Doru Coliu.

„Colegul de la PMP, deputatul Doru Coliu, s-a trezit, ieri dimineață, cu o idee <<genială>>.
Domnia sa a redactat un așa-zis <<pact>> între partidele politice, prin care le cere candidaților din Teleorman să semneze două inițiative legislative: 300 de parlamentari, respectiv tăierea pensiilor speciale.
Stimat coleg, cu tot respectul, dacă ați mai fi trecut pe la serviciu, ați fi aflat că legea privind reducerea numărului de parlamentari, inițiativă care a fost votată de români prin referendum, a trecut de Senat, de ceva timp.
Vă informez că această modificare legislativă este, deja, pe masa Parlamentului și s-ar fi votat demult, dacă PSD s-ar fi prezentat pentru a contribui la cvorum.
Și în privința pensiilor speciale, aceeași poveste. PNL a fost partidul care atunci când a ajuns la guvernare a inițiat această modificare, însă CCR a hotărât că pensiile speciale trebuie să rămână asa cum sunt.
Să nu trecem cu vederea că această lege nu poate trece de Parlament, câtă vreme majoritatea este roșie, și câtă vreme din CCR fac parte judecători care au fost numiți de PSD.
Pe viitor, am speranța că deputatul pmp-ist își va construi imaginea cu proiecte reale, nu cu propuneri de legi care nu-i aparțin sau pentru care, deja, noi, liberalii, ne-am exprimat, public, intenția de a vota favorabil”, a susținut senatorul PNL, Eugen Pîrvulescu.

topul săptămânii