joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Incendiu în localitatea Poiana! Pompierii teleormăneni au salvat casa de locuit

Astăzi de dimineață, la ora 06.56, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, s-a solicitat intervenția pompierilor militari pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Poiana, cu pericol de propagare la casa de locuit care se afla în imediata apropiere.

Pentru gestionarea acestei situații de urgență, la fața locului s-au deplasat rapid trei echipaje de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Turnu Măgurele, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Incendiul, ce se manifesta la o anexă gospodărească construită în continuarea casei de locuit, formată din trei încăperi, în suprafață de cca. 150 mp, a fost localizat și lichidat în limitele găsite, pompierii reușind să salveze casa de locuit.

Au ars ori au fost distruse bunurile materiale din cele trei încăperi, respectiv un frigider, un cuptor cu microunde, un aragaz, o mașină de spălat, o motosapă, mobilierul și materialele textile, estimate la aproximativ 30000 de lei. Valoarea bunurilor salvate, reprezentând casa de locuit, a fost apreciată la suma de 50000 de lei.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit faptul că evenimentul s-a produs de la un scurtcircuit electric. La această intervenție nu s-au înregistrat victime.

topul săptămânii