5,519FaniÎmi place
5.3 C
Alexandria
29 nov. 2020
5,519FaniÎmi place

PNL și-a anunțat obiectivul pentru alegerile din 6 decembrie

De interes

Costel Barbu: „Guvernul Orban alocă fonduri de dezvoltare pentru Turnu Măgurele!’

Ca secretar general adjunct în Guvernul României și candidat din partea PNL Teleorman la #CameraDeputaților, am luptat și voi...

Samuel Calotă: „Pribegi prin lume, pentru o pâine albă, dar amară!”

Probabil că nu există familie din Teleorman care să nu aibă pe cineva la muncă în străinătate. Fiecare dintre noi...

Când PNL dă „acoperitoarea de față” jos, vedem doar PD-L! Cinism...

Mădălin Borș (PSD), candidat pentru postul de deputat în Camera Deputaților în județul Teleorman, a criticat dur măsura păstrării...

PNL are ca obiectiv pentru alegerile din 6 decembrie patru ani de dezvoltare cu fonduri europene de 80 de miliarde de euro, patru ani fără PSD. România are în faţă, în anii ce vin, şansa istorică a unei dezvoltări rapide. 80 de miliarde euro, bani europeni, sunt la dispoziţia României pentru investiţii şi modernizare.

O fereastră scurtă de oportunitate, de numai câţiva ani, ce poate fi exploatată la maximum doar de un guvern PNL – așa cum susțin liberalii -, cu experienţa dovedită a succeselor ce au transformat deja oraşe şi judeţe româneşti cu fonduri europene.

SARS-CoV-2 a dat peste cap economiile europene. Uniunea Europeană s-a repliat şi a întărit bugetul multianual 2021-2027 şi, în plus, până în 2024, a introdus, temporar, ca măsură de urgenţă: 750 miliarde euro pentru redresarea economiilor europene.

Preşedintele Iohannis a negociat la Bruxelles și a obținut 80 miliarde euro – fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea şi modernizarea României.

Aşa a ajuns România într-o conjunctură fără precedent în istorie, favorabilă investiţiilor în dezvoltare. Anticipând aceast context, Guvernul Orban a lansat în vară cel mai mare plan de investiţii de după 1989, „Reclădim România”.

Printre măsurile din Planul Economic „Reclădim România”, lansat de Guvernul Orban se regăsesc granturi pentru companii, pentru digitalizare, măsuri de protecție socială, investiții în infrastructura de transport, de energie, dezvoltare rețea de gaz și investiții în educație și sănătate.

PNL-alegeri-parlamentare

Comandat de PRO România Teleorman, CMF 11200008

Moarte suspectă în cazul unui bărbat din Mârzănești.

Un bărbat de aproximativ 60 de ani, din localitatea Mârzănești, a fost găsit fără suflare în propria-i casă. Potrivit declarațiilor vecinilor, omul nu a...

Alte articole