28.2 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Eugen Pîrvulescu, senator PNL Teleorman: “Maratonul de vaccinare a fost un real succes. Mulțumesc tuturor celor implicați!”

Al doilea Maraton de Vaccinare, organizat în Teleorman, s-a încheiat duminică, la ora 22.00.

Acțiunea a fost de un real succes, datorită oamenilor care s-au implicat cu toată responsabilitatea, pe parcursul celor trei zile.

Vreau să le mulțumesc cadrelor medicale și voluntarilor din cadrul DSP Teleorman, Spitalul Județean Alexandria, Crucea Roșie, ISU Teleorman, Consiliul Județean Teleorman, Prefectura Teleorman și, nu în ultimul rând, voluntarilor TNL Teleorman, pentru modul în care s-au dedicat acestei acțiuni.

Sunt impresionat de  organizarea impecabilă și seriozitatea de care au dat dovadă toți cei implicați.

Pentru toată munca depusă, RESPECT!

Mulțumesc, totodată, tuturor teleormănenilor care au ales să se imunizeze și au înțeles că vaccinarea este singura cale pentru a trăi într-un județ sănătos, pentru a reveni la viața pe care o aveam înainte de pandemie.

La finalul celui de-al doilea Maraton de Vaccinare, avem încă 1.880 de persoane imunizate în Teleorman, un număr foarte marece ne-a depășit așteptările.

Teleormănenii care doresc să se imunizeze, în perioada următoare, o pot face la orice centru de vaccinare din județ, fără programare.

Suntem cu toții implicați în lupta cu pandemia, iar împreună vom învinge!

Senator PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE