joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

EXCLUSIV: Momentul impactului de aseara din Alexandria „S-a auzit de parca a explodat o bomba!”

Masina condusa de soferul baut circula cu viteze ametitoare in oras, pe timp de ninsoare viscolita: Avea peste 100 de km la ora.

S-a intamplat aseara pe strada Dunarii, in statie la 1 Mai.

Un sofer rupt de beat circula cu viteza excesiva, si cand un SUV a iesit din statie l-a izbit din plin. Impactul a fost atat de puternic incat toti locuitorii din zona au iesit speriati afara, crezand ca a explodat ceva.

In imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observa cum masina izbeste din plin Touaregul care a apucat sa iasa din statia de la 1 Mai, aruncandu-l zeci de metri pe carosabil.

Doar o minune a facut sa nu moara cineva. Ambele autoturisme au fost aruncate zeci de metri , una dintre ele rotindu-se de mai multe ori. Scantei au iesit in urma impactului deosebit de puternic.

Au fost atat de multe apeluri la 112, incat la fata locului a fost o adevarata desfasurare de forte, iar soseaua a fost blocata in intregime.

Soferul vinovat nu mai stia pe ce lume se afla, a spus ca el nu a fost implicat in accident. Martorii spun ca dadea ture prin oras pana sa provoace accidentul si ca pleca in tromba de la toate semafoarele, desi afara ningea viscolit.

Un paramedic care locuieste in zona si a auzit bubuitura a ajuns primul la fata locului si a acordat primul ajutor victimelor.

Plutonierul Adj Florin Ciuperca este la cel putin a treia „isprava” de acest gen, o data a asigurat masurile PSI la un accident auto, cu alta ocazie a resuscitat un batran intrat in stop cardio respirator, de fiecare data aflandu-se in timpul liber si la locul nepotrivit, dar la momentul potrivit.

In ciuda daunelor mari produse autoturismelor, au fost doar doua victime, o fata aflata in SUV-ul izbit din spate, lovita la cap, si soferul Seat-ului care a provocat accidentul, cu traumatisme la picioare.

Acesta abia mai putea vorbi, si spunea ca el nu are treaba cu accidentul, ca el era doar in zona, ca nu a facut nimic. Nici nu e de mirare, la cat de beat era: avea o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ceea ce inseamna ca in sange avea peste 1.5 la mie. Acesta s-a ales cu dosar penal si va trebui cel mai probabil sa achite si daunele produse Touaregului, intrucat asigurarea RCA nu mai este valabila in cazul soferilor bauti.

topul săptămânii