22.2 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 30, 2023

VIDEO-Rupt cu bataia, din senin, in Orbeasca. Totul a fost premeditat si filmat

Un barbat care a avut nesansa sa mearga la cumparaturi in localitatea Orbeasca de Jos exact cand un grup de tineri iesisera „la distractie” s-a ales cu o bataie zdravana.

Exact cand a trecut prin dreptul acestora, ca la un semnal, filmarea a fost pornita si un individ, cunoscut in sat ca avand probleme de comportament, a tabarat pe acesta cu o bata si l-a snopit in bataie.

Acesta a cerut indurare si a incercat sa se fereasca, insa a incasat lovituri zdravene in plin. Agresorii au profitat de faptul ca omul este amarat si se va teme sa reclame agresiunea la politie, lucru care chiar s-a si intamplat: victima, de frica, nu a depus plangere.

Nici nu este de mirare, avand in vedere ca cei patru „bombardieri” din Buzescu care au semanat panica saptamana trecuta in Alexandria, facand praf rotile mai multor masini si snopind in bataie un om pe strada au fost pusi in libertate, nefiind nici macar amendati pentru ca au iesit noaptea din casa.

Ramane de vazut ce va avea politia de spus si in acest caz.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE