21.6 C
Alexandria
luni, septembrie 25, 2023

Familie snopită în bătaie în trafic, un copil de un an și două luni a ajuns la spital cu leziuni la cap

În Teleorman, ca-n vestul sălbatic! Soț și soție, bătuți în trafic de un individ, sub ochii copiilor de 1 an și 2 luni și 4 ani.


O scenă desprinsă din filme, în urma căreia două persoane, soți și soție, dar și fetița acestora, de numai un an și două luni, au ajuns la spital, s-a petrecut, vineri noapte, pe raza localității Nenciulești.

Din primele date, cei doi soți plecau spre Alexandria de la părinții femeii, de la Păru Rotund, împreună cu cei doi copii minori pe care îi are cuplul. Pe drum, aceștia au fost șicanați în trafic de o mașină ce aparține băiatului unui patron de discotecă din zonă, iar între Păru Rotund și Nenciulești, mașina acestuia a blocat mașina celor doi soți.

Tânără mamă a doi copii snopită în bătaie in Teleorman

În momentul în care bărbatul a coborât din mașină să vadă ce se petrece, agresorul i-a pulverizat spray paralizant în ochi și a început să-l lovească. Tot de lovituri a avut parte și femeia, care a coborât din mașină să-și ajute soțul asupra căruia se năpustise agresorul.

Cei doi soți și agresorul nu au avut niciun fel de conflict sau interacțiune înainte de altercație, spun martorii, potrivit cărora, înainte de incident, agresorul ar fi avut un conflict în sat, cu alte persoane, după care s-ar fi răzbunat pe toți cei care i-au ieșit în cale.

Tânărul de aproximativ 20 de ani, cunoscut pentru comportament violent și cu numeroase conflicte la activ, a lovit în stânga și-n dreapta, fără să țină cont că la scenele desprinse, pracă, din filme, au asistat și doi copii de un an și două luni și aproape patru ani.

Despre incident, reprezentanții Inspectoratului de Poliție spun că este vorba despre o “șicanare în trafic” și că se efectuează cercetări.

Între timp, fetița cuplului este la un spital din București, cu leziuni la cap. Tot la spital au ajuns și cei doi soți, care au refuzat să rămână internați după ce au pimit îngrijiri medicale.

REVENIM CU DETALII

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE