20 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 30, 2023

VIDEO Crimă oribilă la Smârdioasa. Două bestii cu chip de om au omorât un bătrân din plăcere.

Un bătrân de 85 de ani a plecat ieri dimineață la pescuit, pe bicicletă, însă seara nu s-a mai întors acasă. Disperată, soția l-a căutat toată seară, însă fără sorți de izbândă.

Două bestii cu chip de om, de 19 și 34 de ani, au urmărit ieri un bătrân pe câmpul de la ieșirea din localitate, spre Zimnicea, care duce spre baltă.

Criminalul ar fi chiar ciobanul de la stâna aflată în imediata apropiere a locului crimei.

Acesta, în vârstă de 85 de ani, mergea cu bicicleta la pescuit, iar monștrii, care ar fi fost și băuți, l-au urmărit și apoi omorât în chinuri groaznice, lovindu-l în cap până l-au desfigurat.

Cei doi tineri care au comis cumplita crimă și-ar fi recunoscut deja fapta, și au fost reținuți de polițiști, urmând să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Revenim cu amanunta socante …

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE