24.9 C
Alexandria
vineri, iulie 1, 2022

VIDEO Crimă oribilă la Smârdioasa. Două bestii cu chip de om au omorât un bătrân din plăcere.

Un bătrân de 85 de ani a plecat ieri dimineață la pescuit, pe bicicletă, însă seara nu s-a mai întors acasă. Disperată, soția l-a căutat toată seară, însă fără sorți de izbândă.

Două bestii cu chip de om, de 19 și 34 de ani, au urmărit ieri un bătrân pe câmpul de la ieșirea din localitate, spre Zimnicea, care duce spre baltă.

Criminalul ar fi chiar ciobanul de la stâna aflată în imediata apropiere a locului crimei.

Acesta, în vârstă de 85 de ani, mergea cu bicicleta la pescuit, iar monștrii, care ar fi fost și băuți, l-au urmărit și apoi omorât în chinuri groaznice, lovindu-l în cap până l-au desfigurat.

Cei doi tineri care au comis cumplita crimă și-ar fi recunoscut deja fapta, și au fost reținuți de polițiști, urmând să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Revenim cu amanunta socante …

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE